Start nieuwe zanglessen in september! Vraag snel een proefles aan!

door | Nieuws

Met ingang van september is er weer plek voor nieuwe zanglessen in de lespraktijk van Sarita’s Zingdingen in Laren!

Nieuwe leerlingen starten met een proefles. De proeflessen worden zo mogelijk nog vóór de zomerstop ingepland zodat we in September kunnen starten met je zanglessen! Wil je wekelijks les, of eens in de 14 dagen? Lesdag en lestijd zijn in overleg en de opties worden naar aanleiding van je proefles besproken. 

Zoek je een leuke en gepassioneerde zangdocent, gediplomeerd en gekwalificeerd voor het geven van zangles en stemvorming? Bij Sarita kun je terecht voor zanglessen die speciaal op jou en je wensen, talenten en mogelijkheden zijn toegesneden. Zanglerares Sarita biedt met haar jarenlange ervaring in het lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassenen als geen ander de veilige bedding en omstandigheden die belangrijk zijn voor het ontwikkelen van je eigen unieke stem en muzikale creativiteit.

Of je nou een groter stembereik wil of een rustiger en diepere ademhaling, een mooiere toon nastreeft of betere presentatie vaardigheden – je kunt met elke muzikaal- en stem gerelateerde vraag bij Sarita terecht.
Met jouw verzoeken en thema’s als uitgangspunt wordt met verschillende technieken (waaronder traditionele belcanto, Cesar- en Alexander techniek, EVTS, en CVT) gewerkt aan doelen die je samen bepaalt. Door middel van stemtechnieken- en interpretatie in gerichte oefeningen en eigen passend repertoire word je steeds beter in zingen, en zekerder van jezelf!

We werken in de zanglessen naar een leerlingenavond (leerlingen onderling) of uitvoering toe zodat je je verworven vaardigheden kunt laten zien voor medeleerlingen of echt publiek!

Mijn lespraktijk is makkelijk bereikbaar en parkeren is geen probleem.

Klik hier voor meer informatie over de zanglessen en de tarieven.

Neem contact op met Sarita: zingdingen@gmail.com

Zanglessen van Sarita