Zangpedagoge Sarita lemmens

Natuurlijk is het van belang om mij als mens èn zangpedagoge te leren kennen. Daarom een korte introductie.

Aangenaam, ik ben Sarita!

Als kind was ik altijd bezig met zingen, muziek en theater. Na een voorbereidend jaar aan de Kleinkunstacademie koos ik voor het Sweelinck Conservatorium waar ik afstudeerde als zangpedagoge.

Als zangeres (Lichte muziek, jazz en popmuziek) werkte ik in verschillende bands en orkesten, en intussen gaf ik zang- en muziekles op muziekscholen, kunstencentra en onderwijsinstellingen door het land. Ook gaf ik zang-, spel- en toneellessen aan musicalklassen in een dansschool, naast de zanglessen die ik al zo’n 25 jaar geef in mijn eigen lespraktijk: Sarita’s Zingdingen. 

Verder heb ik twee koren die niet meer weg te denken zijn in ’t Gooi: Sarita’s HARTKOOR in Laren en Huizen. Lees hierover meer via deze link. Iedere week weer geniet ik samen met de koorzangers van het plezier dat beleefd wordt aan het samen instuderen en zingen van allerlei liedjes!

Inmiddels heb ik me naast het werk als zang- en muziekdocent ook ontwikkeld tot oplossingsgericht therapeute, NLP- en relatiecoach en kruidengeneeskundige. Zo kan ik verschillende passies combineren en mensen op allerlei vlakken blij maken.

 Het is mijn passie om mensen – jong en ouder – te begeleiden in hun muzikale, creatieve en persoonlijke ontwikkeling, en daarbij zet ik met toewijding alle kennis en wijsheid in die ik in mijn leven heb opgedaan.

Met een combo of solo verzorg ik graag de livemuziek op feestjes of bijeenkomsten bij particulieren en voor bedrijven. In verzorgingsinstellingen doe ik regelmatig een sing along, vaak met koorleden uit Sarita’s HARTKOOR die daar graag aan meedoen! 

Naast mijn liefde voor muziek hou ik van de natuur, en loop ik graag met mijn jonge bordercollie Sally door ’t Gooi. Ook kook en bak ik graag, vooral met wat ik in de tuin of in het wild pluk!